ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 12/3/2020

αναστολη λειτουργιας φροντιστηριου
Αναστολή των μαθημάτων από Τετάρτη 11/3/2020 έως και την Τετάρτη 25/3/2020
11 Μαρτίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
23 Μαρτίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 12/3/2020

sygxronous

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς και τους μαθητές του φροντιστηρίου μας ότι κατά την περίοδο της 14ήμερης υποχρεωτικής – σύμφωνα με υπουργική απόφαση – αργίας :

 1. οι γραμματείες και των τριών διδακτηρίων θα λειτουργούν κανονικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.
 2. το σύνολο των εκπαιδευτικών του φροντιστηρίου θα βρίσκεται στη διάθεση των μαθητών, υποστηρίζοντας και διαδικτυακά την εκπαιδευτική διαδικασία και παρεμβαίνοντας συμβουλευτικά στην επίλυση αποριών.
 3. οι μαθητές και των τριών τάξεων του Λυκείου θα κληθούν:
  • να εξεταστούν από το σπίτι τους στα θέματα των προγραμματισμένων για τις 16 & 23 Μαρτίου διαγωνισμάτων.
  • να ανταποκριθούν στα θέματα που θα περιέχουν οι δύο φάκελοι υλικού που θα διανεμηθούν ανά τάξη και ανά τμήμα. Τα θέματα θα αντιστοιχούν σε ασκήσεις κλειστού – ανοιχτού τύπου και θα αφορούν στο σύνολο των μαθημάτων που παρακολουθούν στο φροντιστήριο μας οι μαθητές.

  Τόσο τα διαγωνίσματα όσο και τους φακέλους υλικού θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ίδιοι οι μαθητές ή οι γονείς τους από τις γραμματείες του φροντιστηρίου και κατά τις ώρες 18:00-21:00 (η παραλαβή των θεμάτων του πρώτου διαγωνίσματος και του πρώτου φακέλου μπορεί να γίνει την Παρασκευή 13/3, ενώ των αντίστοιχων δεύτερων την Παρασκευή 20/3 ).

  Οι απαντήσεις των μαθητών στα θέματα των διαγωνισμάτων παραδίδονται στις γραμματείες του φροντιστηρίου και επιστρέφονται διορθωμένες και βαθμολογημένες από τους καθηγητές τους.

 4. Σε κάθε περίπτωση η υποστήριξη των μαθητών τις μέρες αυτές και η ενίσχυση της προσπάθειάς τους θα γίνει με τρόπο ο οποίος τους είναι οικείος, θα τους καθοδηγήσει στην επανάληψη και κυρίως συνάδει με το εξεταστικό σύστημα των πανελληνίων.